Nieuws
Glitchpunk

Early Access-versie Glitchpunk verschijnt op 11 augustus

Game lijkt klassieke GTA-games met sci-fi te combineren

Geschreven door Michel Musters op
De Early Access-versie van cyberpunkgame Glitchpunk staat vanaf 11 augustus op Steam.

Dat hebben uitgever Daedalic en ontwikkelaar Dark Lord aangekondigd. De Early Access-versie bevat ongeveer acht uur aan gameplay op lancering, waarbij de stad New Baltia te verkennen is. Eigenlijk zou de tweede stad, Outpost Texas, ook op lancering beschikbaar komen, maar die verschijnt nu drie of vier weken later als onderdeel van de eerste grote update. Dit voegt weer zes tot acht uur aan gameplay toe.

Na verloop van tijd moeten nog twee steden - Neo Tokyo en Moskou - worden toegevoegd. Elke stad heeft zijn eigen gangs en personages, maar zetten ook het verhaal van het hoofdpersonage voort. Spelers besturen in de game een androïde die last heeft van glitches en het opneemt tegen de overheid en megacorportaties.

De gameplay heeft veel weg van de klassieke Grand Theft Auto-games die een vogelperspectief boden, maar dan gecombineerd met sci-fi-elementen. Een nieuwe trailer is ook uitgebracht, die hieronder is te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Nintendo besloot af te zien van openingsceremonie Olympische Spelen' Voormalig Naughty Dog- en Infinity Ward-personeel opent nieuwe studio
0

Reacties op: Early Access-versie Glitchpunk verschijnt op 11 augustus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.