EA werkt aan oplossing voor problemen Army of Two 2 DLC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Er zijn problemen met het verdienen van Achievements en Trophies in het Chapter of Deceit-pakket voor Army of Two: The 40th Day. Spelers zouden niet de virtuele beloningen krijgen die ze verdiend hebben. De fout doet zich al voor sinds de release van het pakket 18 maart op Xbox Live en 1 april op PlayStation Network.

Army of Two

In de third-person shooter Army of Two: The 40th Day keren hoofdpersonen Salem en Rios terug naar het slagveld. Het militaire tweemansleger bevindt zich in dit vervolg in Shanghai, China. De game draait nog meer dan het eerste deel om de samenwerking tu en Salem en Rios. De game biedt meer coöperatieve moves dan zijn voorloper en geeft spelers nieuwe mogelijkheden en strategieën. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou