EA viert twintigjarige jubileum van Battlefield

EA viert twintigjarige jubileum van Battlefield

Electronic Aets viert dat de Battlefield-franchise inmiddels twintig jaar bestaat.

Gisteren was het precies twintig jaar geleden dat de eerste Battlefield-game in Noord-Amerika uitkwam. In een statement bedankt het bedrijf fans van de reeks.

Om spelers mee te kunnen laten vieren, kunnen mensen die deze maand inloggen in Battlefield 2042 gratis vijf Player Cards ontvangen. Daarnaast zijn er drie Weapon Charms te ontgrendelen. 

Wanneer men tot en met 12 september inlogt ontvangt men Little Trouble, een Charm in de vorm van een kabouter met een wapen. Tussen 13 en 19 september inloggen levert de Antarctic Patrol-Charm op. Tussen 20 en 27 september inloggen levert de Crab Rave op.

Eerder deze week werd aangekondigd dat Ridgeline Games aan een campagne van een nieuwe Battlefield-game werkt. De studio wordt geleid door Marcus Lehto, een van de bedenkers van Halo en hoofdpersonage Master Chief.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De eerste twee delen waren gewoon het beste , daar na is het snel achter uitgegaan

0
test

@ravw Dan bedoel je 1942 en Vietnam? Ik vond BF 2, 3, 4 en 1 ook echt wel fantastisch. Epische potjes gespeeld met m’n vrienden. Toen we allemaal nog heel veel tijd ober hadden. Of andere prioriteiten. Met z’n alle in de tank achter de linies langs en vervolgens het hele verloop van het spel bepalen. 2 vlaggen behouden door meer te praten dan te schieten. Communicatie en tactiek die ik daarna niet meer heb mogen meemaken in een shooter. Met z’n alle de lucht in om te heersen om in het volgende potje een KD te halen van 0,1 omdat je toch niet zo goed bent als gedacht. Ik mis het wel.

0
test

@Smallie ook dat je toen nog die bot er in kon zetten , en BF2 ook de make over had. Waren echt mooie dingen bij ... weet nog een map .. met een groot paleis in het midden met muren er om heen ( of moskee wat het was .... Man wat heb ik die map veel gespeeld ... beetje golf oorlog feel .. Maar vietnam vond ik ook wel erg gaaf jammer dat er nooit echt veel games zijn uit gekomen die betrekking hadden op deze oorlog. een stuk of 8 of zo maar .. ook een van een nederlandse uitgever ...die heb ik toen ook veel gespeeld Golf oorlog en vietnam , blijven toch mijn beste settings ... kleine gangen , of straatjes waar je niet weet wanneer ze komen ... Had gehoopt dat ze op de arma 3 nog een hele grote mod zouden maken die echt alleen in de golf gebieden speelt of vietnam

0
test

BF 2 uit 2005, nog in een clan gezeten via clanbase, super vet!

0

Aanbevolen voor jou