EA toont eerste beeld Command and Conquer Red Alert-remaster

EA toont eerste beeld Command and Conquer Red Alert-remaster

De remasters van Command and Conquer en Red Alert zijn goed op weg. EA heeft in een href="https://www.reddit.com/r/commandandconquer/comments/cdjlh1/remaster_update_and_red_alert_preview/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">update via Reddit</a> weer het een en ander losgelaten over de ontwikkeling.

Inmiddels heeft de ontwikkelstudio (waar ook een aantal ontwikkelaars van het originele Westwood werken) de eerste missie in Alpha-kwaliteit afgerond. Dit betekent dat alle assets, ontwikkeld door Lemon Sky, in 4K te bewonderen zijn, en de missie afgerond kan worden met de core gameplay mechanics.

Een andere ontwikkeling is het speelbaar krijgen van Red Alert. EA werkt tegelijkertijd aan de remasters van zowel de eerste Command & Conquer als de eerste Red Alert. Die laatste is nu intern deels speelbaar, waardoor het mogelijk is missies in te laden. Hierdoor is de studio al druk bezig met het implementeren van verschillende remaster assets. Omdat Lemon Sky al sinds de aankondiging van de remasters bezig is met het maken van assets, kunnen deze nu overgeheveld worden naar de game.

Om deze milestones te vieren deelt EA de eerste unit van de game. De iconische Tesla Tank:

Command and Conquer

De studio hanteert een zelfde aanpak als bij de gebouwen van de remaster. Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk van het origineel en bijbehorende sfeer bewaard blijft. Omdat de studio nu gebruik kan maken van 4K resolutie zijn er meerdere versies van de units getest. Het bleek echter dat door te veel details toe te voegen, de eenheden slecht zichtbaar waren vanuit het oogpunt van de speler. De studio is flink blijven sleutelen om de juiste balans te vinden, en is van mening dat dat met de Tesla Tank goed gelukt is. EA vraagt fans om feedback of de Tesla Tank één of twee ringen moet bevatten. In de originele game was dit er één, maar in de verschillende cinematics was de tank te zien met twee ringen.

Er is nog geen zicht op een release datum van de remaster. Wel is het de bedoeling dat zowel Command & Conquer als Red Alert in de zelfde Remaster bundel zullen uitkomen. Het succes van de remaster heeft potentieel invloed op de mogelijkheden van remasters voor andere Command & Conquer-titels.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mooi spul. Als dit goed verkoopt dan hoop ik dat men ook wil nadenken over een Dune 2000 remaster.

0
test

@gimbal2 Er is vooral veel vraag naar Red Alert 2. Ik weet trouwens niet of Dune 2000 in handen is van EA?

0

@WvA Red Alert 2 en Yuri's Revenge zijn gratis op Origin. ;)

0

@WvA Goede vraag, het is een Westwood game op basis van de Red Alert technologie... De Dune licentie zal het grotere probleem zijn vermoed ik zo wat het financieel totaal niet interessant maakt. Maar ik heb gekkere dingen zien gebeuren de laatste jaren, nostalgie verkoopt nu eenmaal goed.

0
test

@gimbal2 dit is voor 't jubileum van de c&c serie. Dune hoort daar niet bij. Maar wie weet met de aankomende dune serie. Mooie tie in deal. EA is sowieso niet vies van easy money.

0

@darkmanwls Je bedoelt de Dune-film toch of komt er ook een serie?

0
test

@gimbal2 Dat was ook mijn gedachte, zeker met de film die er aan komt zou dat een mooi moment zijn.

0

EA lijkt iets goed te doen. Dat is vrij zeldzaam. Kijk zelf erg uit naar een remaster van red alert 2. Een van mijn meest favoriete spellen in de 20+ jaar dat ik op dit platform speel.

0
test

@rohirrimdwarf Wie weet, als deze 2 remasters geld gaan opleveren, Voor geld wil EA alles wel doen.

0

Voor geld wil elk bedrijf iets doen, niet alleen EA.

0

Aanbevolen voor jou