Nieuws
EA Sports PGA Tour

EA stelt nieuwe PGA Tour uit naar onbekende datum

De komende maanden moeten meer details bekendgemaakt worden

Geschreven door Michel Musters op
EA Sports PGA Tour is uitgesteld naar een nog onbekende datum.

Het bedrijf kondigde dit tijdens de bekendmaking van diens kwartaalcijfers aan en deelde het nieuws ook op social media. De game stond gepland voor een release in de lente van 2022. Een nieuwe datum is niet gegeven, maar het bedrijf is van plan de komende maanden meer details bekend te maken.

De systemen waarop het EA Sports PGA Tour verschijnt zijn nog niet bekend. Het gaat echter om een "next-gen golfgame" en dus komt de game hoogstwaarschijnlijk naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc, al is het ook mogelijk dat het spel op PS4 en Xbox One verschijnt.

PGA Tour draait op de Frostbite-engine en bevat diverse bekende golfbanen en spelers. EA Tiburion, dat ook de Madden-games ontwikkelt, werkt aan het spel. Tiger Woods kan overigens niet in de golfgame verschijnen - 2K Games kondigde begin dit jaar een samenwerking met de golfer aan en heeft het alleenrecht op het digitale evenbeeld van hem.

Dit artikel delen:

Lees meer

Testversie Battlefield 2042 komt naar EA Play en Xbox Game Pass Animal Crossing: New Horizons-update plots al beschikbaar
0

Reacties op: EA stelt nieuwe PGA Tour uit naar onbekende datum

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.