EA sluit servers van Mirror's Edge, Onrush en meer

EA sluit servers van Mirror's Edge, Onrush en meer

Electronic Arts heeft aangekondigd dat de servers voor diverse online modi van games offline gaan, waaronder Mirror's Edge en Onrush.

Aanstaande donderdag stopt de online ondersteuning voor Army of Two: The 40th Day en Army of Two: The Devil’s Cartel. Op 9 november volgen Mercenaries 2 (PS3 en Xbox 360), Command & Conquer: Red Alert 3 (PS3 en Xbox 360) en Command & Conquer 3: Tiberium Wars (Xbox 360).

Op 30 november gaat de racegame Onrush offline. De online opties van Mirror's Edge (de reboot), NBA Jam On Fire Edition, Shank 2 en Gatling Gears tot slot zijn vanaf 19 januari 2023 niet meer beschikbaar.

EA laat weten dat het nooit makkelijk is om te bepalen wanneer de stekker uit online services te trekken. "Ontwikkelaars stoppen bijna net zoveel van hun ziel en zaligheid als spelers in de games, en het is moeilijk om ze offline te halen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Ontwikkelaars stoppen bijna net zoveel van hun ziel en zaligheid als spelers in de games, en het is moeilijk om ze offline te halen." Alsof EA daadwerkelijk om ontwikkelaars geeft. EA geeft alleen om geld.

0
test

@bigds9fan PR speak inderdaad. Ik vraag me wel af hoeveel het zou kosten om dit wel voor langere tijd beschikbaar te houden. Weet gamer.nl dat toevallig?

0

Aanbevolen voor jou