Een paar dagen geleden verscheen er een plaatje van Command & Conquer 3 op het internet, het spel dat mogelijk de opvolger van Tiberian Sun zou moeten zijn. Vandaag heeft Electronic Arts wat meer duidelijkheid geschept de vrij wazige foto. Het blijkt hier namelijk niet om de definitieve vorm van het spel te gaan, maar om een stukje concept-art dat op de monitors bij EALA getoond werd, om een beetje te experimenteren met de sfeer en het uiterlijk van het spel:What Mark said is true. What you saw was a concept / inspirational piece of art that we did over a year ago that displays on our internal EA monitors here at EALA. Concept art is our "What if?" avenue to explore things we may or may not want to do in the future with game content, a certain look, or atmosphere / tone.

FYI, it's an image of a Scrin Primal defending against a GDI attack on a Scrin base. Obviously, the primal is winning. =)

And yes, there are still a bunch of us ex-westwood guys here.

Hieruit valt dus wel te concluderen dat er een derde Command & Conquer in de maak is, maar dat is eigenlijk niet meer dan logisch, net als dat er nog een FIFA, een NHL en een Lord of the Rings zal volgen na hetgeen er nu al aangekondigd is. Het plaatje geeft ons echter helaas nog geen inkijk in hoe het spel er uiteindelijk uit zal gaan zien, maar dat doen zelfs echte screenshots niet altijd.