EA Play op Game Pass voor pc uitgesteld naar volgend jaar

EA Play op Game Pass voor pc uitgesteld naar volgend jaar

EA Play komt pas in de loop van volgend jaar naar Xbox Game Pass op pc.

Dat heeft Microsoft aangekondigd. De service zou in eerste instantie nog deze maand naar Game Pass voor pc komen - mits men een Ultimate-abonnement heeft - maar dat is dus niet meer haalbaar. EA Play is al wel beschikbaar voor Game Pass Ultimate-abonnees op Xbox-consoles. Een precieze nieuwe datum voor EA Play op Game Pass op pc is niet bekend.

Dankzij EA Play op Game Pass kunnen spelers een grote diversiteit aan EA-games via de service spelen. In de Vault van EA Play zitten bijvoorbeeld gamefranchises als Mass Effect, Need for Speed, Dragon Age, Battlefield, UFC en Titanfall.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind het niet kunnen dat Microsoft op hun support site had staan dat EA Play de 15e naar Xbox Game Pass voor PC zou komen en ze op de dag zelf aankondigen dat het uitgesteld is naar 2021.

0

@FishSt1ck Helemaal mee eens. Dat gezegd hebbende. Kan niet wachten tot ik weer even Rebel Assault 2 uit 1995 aangezien alle PC Star Wars games te spelen zijn...

0
test

@mhnl1979 Rebel Assault 1 en 2 zijn samen voor 9euro te koop via Steam. 1 maandje Game Pass stopzetten en ze zijn voor altijd voor jou zonder dat je dan extra kosten hebt gemaakt.

0
test

Hoezo is dat "niet meer haalbaar"? lijkt me toch gewoon een kwestie van 2 services koppelen, die nota bene al gekoppeld zijn voor de console versie, wat in ieder geval vanuit MS gezien gewoon exact dezelfde service is.

0
test

@darkmanwls Bel micro en ea even dat jij het zo oplost voor ze. Als het zo makkelijk is dan was het gisteren wel beschikbaar. Denk eerder dat ze iets anders op laaste moment ondekt hebben en helaas op laaste moment hebben moeten uitstellen.

0
test

@hulstpower Deze koppeling is al zo lang geleden aangekondigd, als ze nu nog moeten ontdekken dat iets niet werkt zijn ze gewoon te laat begonnen.

0
test

@darkmanwls Ik denk dat je vergeet dat de EA Play service al een service was die aangeboden werdt op de Xbox, dit was inderdaad even koppelen aan gamepass. De EA Play op PC is geen losse service, maar een serivce die aangeboden word op Origin, dit is dus een andere manier van aanbieden en dus ook niet even het koppelen van 2 services, want Origin zit daartussen.

0
test

@MelvinChowder Ik zeg niet dat het binnen 5 minuten op te lossen is, maar de inclusie van EA play op gamepass is toch al een behoorlijke tijd geleden aangekondigd. Ik vergeet niets, het komt op mij over alsof ze hier gewoon te laat aan begonnen zijn.

0

Aanbevolen voor jou