Capcom onthult Street Fighter 5 verhaalmodus en dlc-personage details | Gamer.nl

Capcom onthult Street Fighter 5 verhaalmodus en dlc-personage details | Gamer.nl

Capcom heeft op de Capcom Unity-site de details vrijgegeven over de verhaalmodus in Street Fighter 5. De modus heeft de naam ‘A Shadow Falls’ en wordt eind deze maand vrijgegeven als gratis uitbreiding. Alle zes dlc-personages voor de game zijn in deze gratis uitbreiding speelbaar. 

De modus is volgens Capcom ongeveer drie tot vier uur lang en speelt zich af tu en de gebeurteni en van Street Fighter 3 en Street Fighter 4. De uitbreiding geeft spelers de mogelijkheid te spelen met de diverse dlc-personages, waaronder Alex, Guile en Ibuki. Ook de personages Balrog, Urien en Juri zijn in deze uitbreiding speelbaar.

“De officiële release van deze personages vindt pas later in het jaar plaats,” zegt Capcom. “Dit betekent dat iedereen de mogelijkheid krijgt met deze personages te vechten. Deze personages moeten nog goed worden geoptimaliseerd. Dus zie dit als een gratis preview, voordat ze officieel worden vrijgegeven in andere gamemodi.”

Media has no description

Zenny-winkel stopgezet
Het in-game geldsysteem met de naam Zenny wordt daarnaast niet meer ingevoerd. Volgens Capcom bleek na testen dat de Zenny-winkel niet meer nodig was. De Zenny-winkel moest spelers de optie bieden om personages en onder andere kostuums met echt geld aan te schaffen. In plaats daarvan gaat Capcom gebruikmaken van de PlayStation Store en Steam-winkel om transacties met echt geld uit te voeren. Deze verandering start met invoering van de update eind juni.

Met deze update komt ook de gratis proefperiode voor de personages Alex en Guile tot een einde. Geïntere eerde spelers kunnen deze personages aanschaffen met Fight Money, welke zij verdienen door middel van gevechten, of kunnen echt geld voor de personages betalen. Daarnaast kan de seizoenspas voor de game worden aangeschaft. Ook de kostuums uit de verhaalmodus kunnen vanaf deze maand worden aangeschaft, via Fight Money of echt geld.

Eerder verontschuldigde Capcom zich voor de slechte communicatie over ontwikkelingen rondom Street Fighter 5. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou