EA onthult Star Wars Squadrons aanstaande maandag

EA onthult Star Wars Squadrons aanstaande maandag

Electronic Arts onthult aanstaande maandag zijn nieuwe Star Wars-game, genaamd Star Wars Squadrons.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. Het spel lekte gisteren uit via de Microsoft Store. De eerste trailer wordt aanstaande maandag om 17:00 uur Nederlandse tijd getoond. De YouTube-video hieronder toont op dat tijdstip de trailer.

Er is nog weinig bekend over de game. Op de winkelpagina wordt "gezocht naar piloten", wat in combinatie met de subtitel lijkt te wijzen op een game die zich vooral op ruimtegevechten richt, mogelijk vergelijkbaar met de klassieke Rogue Squadron-games.

Het is waarschijnlijk dat dit hetzelfde spel is als het eerder gelekte Star Wars: Project Maverick. Eerder dit jaar lekte die naam uit via PlayStation Network, maar sindsdien is er niets van vernomen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik hoop zo op een xwing/tiefighter revival. Maar het zal wel weer een arcade dingetje worden.

0
test

@marco300 ik verwacht het ook, denk dat het een 3rd person flight game gaat worden, dus skip for me. Naast dat er is aangegeven dat het multiplayer centric zal zijn, dus helemaal dikke skip. Ik wil gewoon een remake van de originele spellen waarin alle missies van die games in zitten, maar dan met de huidige tech EN zeker VR support, en het moet natuurlijk nog steeds net als de originele echte flight-/joysticks ondersteunen.

0
test

@SuperDre #metoo

0

Aanbevolen voor jou