EA onthult next-gen updates voor huidige games

EA onthult next-gen updates voor huidige games

Uitgever Electronic Arts heeft onthuld wat voor updates een aantal van hun huidige games krijgen op next-gen consoles. Op hun eigen website is een href="https://www.ea.com/news/ea-nextgeneration-backwardscompatibility?utm_campaign=ea_hd_ww_ic_ic_twt_backpat-11052020-tw&utm_source=twitter&utm_medium=social&cid=66365&ts=1604657277149&isLocalized=true">overzicht</a> te vinden.

Star Wars: Squadrons lijkt het meeste voordeel te halen uit een overstap naar de volgende generatie. Op de Xbox Series X en S zijn er twee opties om uit te kiezen, voor betere prestaties of mooiere graphics. In dat laatste geval zien spelers op de Series S 1440p en 60 fps, op de Series X is dat 2160p op 60 fps. In Performance Mode wordt dat respectievelijk 1440p op 120 fps en 2160p op 12o fps. Op de PlayStation 5 zijn deze keuzes er niet, daar krijgt Squadrons alleen verbeterde belichting en draait de game op dezelfde resolutie en framerate als op de PS4 Pro.

Multiplayershooter Apex Legends krijgt een boost naar 1440p als resolutie. Er staan volgens EA wel meer next-gen updates op de planning, die volgend jaar uit moeten komen.

De remaster van Need For Speed Hot Pursuit, die deze week uitkomt, krijgt geen noemenswaardige updates op de nieuwe consoles. De game draait alsof het op een huidige console wordt afgespeeld. The Sims 4 en de grote sportgames van EA, zoals FIFA en Madden, hebben snellere laadtijden en stabielere framerates.

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laatst weer even in de virtuele cockpit gestapt van Squadrons. Voor de eerste keer met pijn en moeite aan de praat gekregen op de pc (RiftS en Steam combo). keren daarna gaan wel makkelijker. Maar damn het voelt echt super goed in VR. Misselijk word je amper en het loont erg om om je heen te kijken. nadeel vind ik alleen dat de onderkant helemaal vol gebouwd zit en het richten daarom wel een beetje lastig is. De neus van de X-Wing zit net onder je crosshair, dus alles wat van ondere komt zie je amper. Voor de rest een erg leuke ervaring.

0

Aanbevolen voor jou