EA neemt ook 'niet aanklagen'-clausule op | Gamer.nl

EA neemt ook 'niet aanklagen'-clausule op | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De meest recente gebruikersvoorwaarden van EA gelden voor de online functies van Madden, FIFA en het digitale distributieplatform Origin. Er is te lezen dat "bij het accepteren van deze termen, u bevestigt het recht op een berechting door een jury of via een collectieve actie af te staan. U komt overeen dat zowel u als EA elkaar alleen op individueel vlak mogen aanklagen en niet via een vertegenwoordiger of als groepslid in welke voorgestelde groep of representatieve partij dan ook."

De aanpa ing van EA geldt net zoals de onlangs aangepaste PlayStation Network-voorwaarden door Sony niet voor Europa: "De regels van EA hebben op iedereen betrekking in de volste betekenis van de wet, behalve inwoners van Quebec, Rusland, Zwitserland en leden van de Europese Unie." De nieuwe gebruikersvoorwaarden zijn vanaf 25 augustus ingegaan en gaven consumenten dertig dagen de tijd om schriftelijk te reageren. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou