Nieuws

Gegevens van prominente deelnemers Fifa 20 Global Series gelekt

Problematisch voor Fifa-spelers

Geschreven door Cody van den Bogert op
EA is verantwoordelijk voor het lekken van persoonlijke gegevens van Fifa-spelers. Onder de gedupeerden vallen een aantal van de beste Fifa-spelers ter wereld.

Als spelers zich willen inschrijven voor de Fifa 20 Global Series dienen ze een formulier in te vullen met persoonlijke gegevens. Spelers zijn verplicht om onder andere hun echte naam, achternaam, nationaliteit en verjaardag in te vullen om door te kunnen gaan met de registratie. Wanneer spelers bij deze stap arriveren, hoort er een leeg formulier ter verschijnen, maar dit was niet het geval bij een heleboel inschrijvingen. In plaats van een leeg formulier verschenen er reeds ingevulde formulieren van willekeurige Fifa-spelers.

Er doen een hoop goede en bekende Fifa-spelers mee aan dit toernooi en voor veel van deze spelers geldt dat ze een behoorlijke aanhang hebben. Het lekken van persoonlijke informatie zoals een huisadres of telefoonnummer kan voor hen problemen opleveren. EA heeft de registratiepagina inmiddels offline gehaald, dit lieten ze weten in een tweet.

Het Fifa-team laat weten dat ze deze fout erg serieus nemen en dat ze per direct op zoek zijn naar oplossingen. Verder beloven de community op de hoogte te houden door middel van updates.

Dit artikel delen:

Lees meer

Waarom je burgers kunt neerschieten in Call of Duty: Modern Warfare Fifa 20 dribbelt zichzelf helemaal dol
0

Reacties op: Gegevens van prominente deelnemers Fifa 20 Global Series gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.