Gegevens van prominente deelnemers Fifa 20 Global Series gelekt

Gegevens van prominente deelnemers Fifa 20 Global Series gelekt

EA is verantwoordelijk voor het lekken van persoonlijke gegevens van Fifa-spelers. Onder de gedupeerden vallen een aantal van de beste Fifa-spelers ter wereld.

Als spelers zich willen inschrijven voor de Fifa 20 Global Series dienen ze een formulier in te vullen met persoonlijke gegevens. Spelers zijn verplicht om onder andere hun echte naam, achternaam, nationaliteit en verjaardag in te vullen om door te kunnen gaan met de registratie. Wanneer spelers bij deze stap arriveren, hoort er een leeg formulier ter verschijnen, maar dit was niet het geval bij een heleboel inschrijvingen. In plaats van een leeg formulier verschenen er reeds ingevulde formulieren van willekeurige Fifa-spelers.

Er doen een hoop goede en bekende Fifa-spelers mee aan dit toernooi en voor veel van deze spelers geldt dat ze een behoorlijke aanhang hebben. Het lekken van persoonlijke informatie zoals een huisadres of telefoonnummer kan voor hen problemen opleveren. EA heeft de registratiepagina inmiddels offline gehaald, dit lieten ze weten in een tweet.

Het Fifa-team laat weten dat ze deze fout erg serieus nemen en dat ze per direct op zoek zijn naar oplossingen. Verder beloven de community op de hoogte te houden door middel van updates.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou