EA haalt Russische teams uit Fifa en NHL

EA haalt Russische teams uit Fifa en NHL

Electronic Arts haalt alle Russische teams uit recentelijk verschenen Fifa- en NHL-games.

Dat betekent dat alle Russische clubs, alsmede de nationale teams, uit Fifa 22, Fifa Mobile, Fifa Online en NHL 22 worden gehaald. Het bedrijf bevestigd dit via Twitter.

De reden van het verwijderen van de Russische teams is om solidariteit te tonen aan de Oekraïense bevolking. Het land wordt sinds vorige week aangevallen door Rusland. 

Er gingen gisteren al geruchten dat EA van plan was deze actie te ondernemen. Voetbalbond Fifa en ijshockeyfederatie IIHF besloten eerder al alle Russische en Wit-Russische teams uit desbetreffende competities te weren.

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik snap waarom ze dit doen, dat snap ik echt. Maar tegelijkertijd vindt ik het jammer dat zo’n statement moet gaan over de rug van mensen die het veelal ook niet eens zijn met deze oorlog en er helemaal niets mee te maken hebben. Mensen die kei hard gewerkt hebben om te komen waar ze zijn, of het nu een e-sporter is, YouTuber, sportman of vrouw, ondernemer eigenlijk iedereen van Russische afkomst. Hopelijk is deze oorlog snel ten einde.

0
test

@Jumpman Uiteraard ben ik het met je eens, maar de mensen in Oekraine hebben er ook niet voor gekozen om uitgemoord te worden en hun huizen en bezittingen voor hun ogen vernietigd te zien worden. Dit is de enige manier om de oorlog ook naar Rusland zelf te brengen en er voor te zorgen dat het volk zich tegen zijn eigen leiders gaan keren. Het is onwijs sneu dat de Russische burgers, sporters en ondernemers ook gestraft worden voor het werk van Poetin, maar denk dat zij er alsnog beter vanaf komen dan de burgers in Oekraine... Bij een oorlog zijn de gewone burger altijd de grootste slachtoffers

0
test

@woutzorz eens, er zijn alleen maar verliezers in heel dit verhaal. Ik zou alleen graag zien dat er een andere mogelijkheid was hierin.

0
test

Een moeilijke kwestie natuurlijk. Uiteraard is de actie in RL te snappen, dat je de Russen voorlopig ff uitsluit. Alleen of je dat ook online moet gaan doen? Zoals hier al genoeg werd, er zijn heel veel Russen die deze actie van hun leider verafschuwen. Ik weet niet of dit alleen voor online modus telt of dat ze gewoon uit het hele spel gesloopt worden?

0
test

@Streepje X Ze verwijderen Russische teams uit het spel, het betekent niet dat Russen het spel niet meer kunnen spelen. Dus je kan bijvoorbeeld niet meer met Zenith of Spartak moskou oid spelen (mocht je dat al willen)

0
test

@Lavalera Okee, ik snap het. Bedankt!

0

Aanbevolen voor jou