EA geeft vanavond 'vroege blik' op nieuwe Dead Space

EA geeft vanavond 'vroege blik' op nieuwe Dead Space

EA Motive geeft vanavond een "erg vroege blik" op de ontwikkeling van de nieuwe Dead Space.

De livestream wordt om 19:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden via het EA Motive Twitch-kanaal, dat ook hieronder te zien is. De game werd aangekondigd en kort getoond tijdens EA Play Live 2021 eerder deze zomer, maar sindsdien is er niets van het spel getoond. In hoeverre er gameplay van het spel wordt getoond, is niet duidelijk.

Dead Space, zoals de remake simpelweg heet, komt op een nog onbekende datum naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. De game draait op de Frostbite-engine. Het spel wordt ontwikkeld door EA Motive, dat eerder Star Wars: Squadrons leverde en Dice hielp bij de ontwikkeling van Star Wars Battlefront 2.

Net als het origineel speelt de remake zich af op het ruimteschip USG Ishimura. Isaac Clarke moet daar met diverse gereedschappen die hij als wapens inzet weerstand bieden tegen de necromorphs, gruwelijk ogende wezens die vooral vertraagd worden door ze te ontdoen van hun ledematen. De oorspronkelijke Dead Space-games werden ontwikkeld door Visceral Games, dat inmiddels niet meer bestaat. Er zijn drie delen van uitgekomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zin in!!

0
test

Make us whole again

0

Aanbevolen voor jou