EA bevestigt gestolen Fifa-accounts van streamers

EA bevestigt gestolen Fifa-accounts van streamers

Electronic Arts heeft bevestigd dat sommige accounts van Fifa-streamers zijn getroffen door diefstal.

Vorige week kwam een artikel naar buiten waarin viel te lezen dat de Fifa Ultimate Team-munten van meerdere prominente Fifa-streamers zijn gestolen. De dieven zouden via de EA Help-chat de accounts op ander e-mailadressen kunnen zetten, waardoor ze de munten kunnen stelen. EA liet toen nog weten de zaak te onderzoeken.

Inmiddels heeft EA een statement naar buiten gebracht waarin het bevestigd dat er inderdaad sprake is van diefstal. "We kunnen bevestigen dat dit is gedaan via phishing-methodes." Het bedrijf schat dat het om minder dan vijftig accounts gaat. "We zijn nu bezig met de accounthouders om hen weer toegang tot hun accounts en diens bijbehorende account te geven. Getroffen spelers kunnen spoedig een reactie van ons team verwachten."

EA laat weten dat het de methode waarop accounthouders worden geverifieerd verder gaat beveiligen en werknemers beter gaat trainen om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. "We willen ons verontschuldigen voor het ongemak en de frustraties."

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou