Nieuws

E3-partner Iam8Bit trekt zich terug

'Creative director' geeft geen reden

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Entertainmentinstituut Iam8Bit heeft zich teruggetrokken als partner van de E3. Dat maakt het bedrijf bekend via Twitter.

Iam8Bit werd in januari aangekondigd als nieuwe partner E3. Het bedrijf werd door de organisatie van de conventie, ESA, aangesteld als creatief regisseur om ‘nieuw leven in het evenement’ te blazen en nieuwe ideeën voor E3 te bedenken. Iam8Bit voerde nieuwe ideeën door op de beursvloer met podiumactiviteiten, toegang voor ingewijden en experience-hallen.

Nu twee maanden voor de beurs heeft het entertainmentinstituut bekendgemaakt zich met gemende gevoelens terug te trekken als partner van E3. Iam8Bit geeft geen reden voor het terugtrekken als partner van de beurs. In een persbericht bevestigt ESA het vertrek:

"We kunnen bevestigen dat Iam8bit geen tussenpersonen meer zijn bij de organisatie van E3 2020. We waarderen hun passie voor de industrie en de bijdragen aan de visie van de beurs van dit jaar zeer.

We hebben een innovatief en ervaren team op locatie, waaronder creatief bureau 160over90, evenementvernieuwersMat+Lo en E3-partners GES, Dolaher Events en Double Forte - allemaal samenwerkend om een opwindende en authentieke ervaring voor fans, media en industrie neer te zetten."

Deze week riep Los Angeles de noodtoestand uit vanwege het coronavirus. De ESA zegt de situatie per dag te bekijken, maar dat E3 2020 vooralsnog doorgaat.

Dit artikel delen:

Lees meer

Earthbound krijgt documentaire Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX biedt vooral nostalgie
1

Reacties op: E3-partner Iam8Bit trekt zich terug

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Lord Ganon

    • 6 maart 2020 16:13
    Zo zo brokkelt de E3 af tot het niet meer bestaat. Helaas is de E3 niet meer wat het geweest is.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.