Activision heeft op de E3 de eerste bewegende beelden van Tony Hawk Pro Skater 4 laten zien. Het grootste verschil met de voorgangers is dat de levels ditmaal met elkaar verbonden zullen zijn. Zo zal je het gevoel hebben dat je als het ware in één massale wereld aan het skaten bent.

De trailer, op IGN vergezeld met wat ingame action movies, is op te halen vanaf de officiële Activision O2 site. Een overzicht van alle ingame movies is te vinden op dit adres.Volledig Nieuwe Career Mode - Helemaal nieuw niet linear career mode laat spelers kiezen welke goals ze zelf willen volbrengen. Versla pros door hun beste tricks te overtreffen. Skate tegen de compititie of skate gewoon over een gap.

Levende werelden - Levels veranderen naarmate de specifieke skater doelen volbrengt. Spelers kunnen dan kiezen of ze sommige skate elementen aan of uit willen zetten. (quarter pipes, benches, kickers) om de lijnen in het level design te veranderen.Activision wil de op de legendarische skater gebaseerde serie nog behoorlijk uit gaan melken, naast deel 4 moet er ook nog een 5 aankomen, dit terwijl Tony Hawk Pro Skater 3 nog maar amper in de winkel ligt.

Met dank aan err0r voor het melden van dit nieuws.