Dying Light 2: Stay Human uitgesteld naar februari 2022

Dying Light 2: Stay Human uitgesteld naar februari 2022

Dying Light 2: Stay Human is uitgesteld naar 4 februari 2022.

Dat heeft Techland aangekondigd. De game stond eigenlijk gepland voor een release op 7 december dit jaar. Het spel komt nog altijd naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Epic Games Store.

Volgens CEO Pawel Marchewka begint het einde van de ontwikkeling van het spel in zicht te komen. "Om de game op het niveau te krijgen die we voor ogen hebben, hebben we echter meer tijd nodig om het te polijsten en te optimaliseren." Ergens volgende maand moeten de pers en content creators hands-on gaan met de pc- en consoleversies van de game.

Zoals in het eerste spel komen de geïnfecteerde 'zombies' 's nachts in groten getale naar buiten. Vergeleken met het origineel is het 's nachts nog veel gevaarlijker om rond te lopen. Sowieso zijn de straten eigenlijk te gevaarlijk om rond te lopen, waardoor het aan te raden is dat spelers zich over de daken van gebouwen voortbewegen. Aan de andere kant kunnen 's nachts gebouwen verkend worden, aangezien de geïnfecteerden er dan niet schuilen. Spelers kunnen het spel ook coöperatief doorlopen.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer maar liever dit dan een broken game!

0
test

Jazeker nog een keertje -.-

0
test

@RIOdeMIO Dit is wat, de 4e keer? 5e keer? Echt kansloos.

0

@WvA Wat ik erger vind is dat ze hem nog zo laat uitstellen. In die laatste paar maanden zou je echt wel al een duidelijk beeld moeten hebben van het eindproduct. Zal wel dikke crunch geweest zijn om hem nog af te krijgen. Heb er alsnog wel zin in hoor, snap alleen heel dat management daar niet.

0

Aanbevolen voor jou