Dying Light 2: Stay Human kost 500 uur om volledig uit te spelen

Dying Light 2: Stay Human kost 500 uur om volledig uit te spelen

Volgens Techland duurt Dying Light 2: Stay Human 500 uur om volledig uit te spelen.

"Dit gaat over de game honderd procent uitspelen", verduidelijkt de ontwikkelaar in een tweet. "De meeste spelers die de game voor het verhaal en de zijmissies spelen zullen er eerder klaar mee zijn. Dat is echter een flinke ervaring!"

Dying Light 2: Stay Human komt op 4 februari 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam, Epic Games Store en Switch via de cloud. 

In de game overleven spelers in The City, dat door de zombie-uitbraak een gebrek heeft aan levensmiddelen. Door bondgenootschappen te sluiten met facties en andere keuzes te maken hebben spelers invloed op hoe de stad zich ontwikkelt. Wat gameplay betreft bevat Dying Light 2 een mix van parkour en first-person gevechten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kijk eens Michel Musters je wordt op je wenken bediend :-)

0
test

^_^

0
test

@Roy36NL lol

0
test

Ik vind dit dus alles behalve goede reclame voor je game. Ontwikkelaars moeten eens kappen met doen alsof dit is wat gamers willen. En ja, ik snap dat de 'core experience' vele malen korter is, maar het gaat om de boodschap die wordt uitgedragen. More is better, my ass.

0
test

@The_Stifmeister Sluit me hierbij aan, dit is voor mij een grote turn off

0
test

@The_Stifmeister "Less" is ook vaak "more", inderdaad. Zeker in gameland.

0

@The_Stifmeister Ja maar het is een open wereld game... daar verwacht je dit soort vulling bij. Er zullen vast wel weer tonnen collectables en challenges goed verstopt zijn waardoor dit soort claims te rechtvaardigen zijn, het gaat echt niet 400 uur aan side quests zijn.

0

Aanbevolen voor jou