Nieuws
Dying Light 2 art

Dying Light 2-spelers ontvangen gratis current gen upgrade

Game komt op 4 februari uit

Geschreven door Michel Musters op
Mensen die Dying Light 2: Stay Human op PlayStation 4 of Xbox One kopen, kunnen gratis upgraden naar een versie voor PlayStation 5 of Xbox Series X en S.

Dat heeft Techland bevestigd. Het is niet precies bekend op wat voor manier de verbeterde prestaties van Dying Light 2 op current gen consoles tot uiting komen, maar een hogere resolutie of verbeterde framerate lijkt aannemelijk.

Techland liet daarnaast ook weten dat de de co-op-modus van de game op lancering nog niet via cross-platform of cross-generatie gespeeld kan worden. Cross-play tussen Steam en Epic Games Store is wel vanaf lancering beschikbaar. Op hetzelfde platform kan de game vanaf lancering ook geheel in co-op gespeeld worden.

Dying Light 2: Stay Human komt op 4 februari uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Epic Games Store. De Switch-versie is voor maximaal een halfjaar uitgesteld.

Dit artikel delen:

Lees meer

De lanceringstrailer van Uncharted: Legacy of Thieves Collection Hoogtepunten: Schokkende overname van Activision Blizzard door Microsoft
1

Reacties op: Dying Light 2-spelers ontvangen gratis current gen upgrade

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    kloakaTV

    • 22 januari 2022 21:28
    Zoals het hoort.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.