Dying Light 2 krijgt elke vier maanden een nieuw hoofdstuk

Dying Light 2 krijgt elke vier maanden een nieuw hoofdstuk

Techland heeft in een video meer details gegeven over hoe het de uitbreidingen van Dying Light 2: Stay Human wil aanpakken.

Update 1.5 voor het spel verschijnt binnen enkele weken. Bij die update wordt er een nieuw hoofdstuk aan de game toegevoegd. Daarnaast wordt de Agent Shen Xiu toegevoegd. Zij staat bekend als The Huntress. Verder is er nog niets bekend over de inhoud, maar ontwikkelaar Techland legt in aflevering van de videoserie At the Fisheye uit hoe ze de dlc voor Dying Light 2 gaan uitrollen.

Daaruit blijkt dat de toegevoegde content voor altijd beschikbaar blijft en dat Techland elke drie a vier maanden een nieuw hoofdstuk wil uitbrengen. Uiteindelijk is het doel om Dying Light 2 tenminste vijf jaar te ondersteunen met nieuwe uitbreidingen. De eerste Dying Light werd zeven jaar ondersteund. 

Update 1.4 voegde onder andere de fotomodus, Agent Harper en enkele vijanden toe. Het is nog niet bekend wanneer update 1.5 precies uitkomt. De uitbreiding wordt, net als 1.4, gratis te downloaden. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mijn hoop dat ze de resolutie van de performance mode verhogen is ook vervlogen nu. Vind full hd op m'n 4k scherm er niet uit zien, vooral als je het vergelijkt met de 4k30fps modus. Jammer, dan gaat ie van de PlayStation af.

0
test

@Zut dying light 1 draait n stuk beter en is mi veel afwisselender..

0

@Zut is de Balanced mode geen oplossing dan? Dan zou je 60 fps (target) en 1440p moeten hebben. 60 fps in een 4k resolutie met deze game, dat gaat de PS5 en XSX niet trekken.

0
test

Ik heb graag dat ze hem een stuk moeilijker maken, ik heb nu teveel wapens en teveel geld. Alleen het vliegeren kan ik voor geen meter..

0

Aanbevolen voor jou