Nieuws
Dutch Comic Con

Dutch Comic Con dit weekend staat vol met arcadekasten

Met o.a. Time Crisis 3, Soul Calibur 2 en Daytona USA

Geschreven door Redactie Gamer.nl op

Op de Dutch Comic Con '16 dit weekend staat ook een stand met een aantal klassieke arcadekasten.

Onder andere Time Crisis 3, Crisis Zone, Soul Calibur 2, Metal Slug, Daytona USA, Crazy Taxi en Point Blank 2 zijn speelbaar op de stand. Tijd dus om samen te werken of het op te nemen tegen je vrienden en zo de beste highscore neer te zetten of ze een flink pak rammel te geven!


Dutch Comic Con '16, dat deze zaterdag en zondag gehouden wordt in Jaarbeurs Utrecht, is net zoals vorig jaar weer een paradijs op aarde voor gamers, cosplayers en comic- en filmfans. Voor gamers bijvoorbeeld zal er op het gebied van eSports genoeg te genieten zijn, want de DCC '16 huisvest verschillende competities van games zoals League of Legends en Hearthstone.

Voor cosplayers is er een wedstrijd op beide dagen van Dutch Comic Con ’16 voor zowel solo- als groep-acts, met drie prijzen voor beste kostuum, twee prijzen voor beste act en nog een geheime prijs. Deelnemers maken dus grote kans om naar huis te gaan met immense prijzen van sponsors als Proptimum en Thibra. Ook kan je worden vastgelegd door een professionele fotograag en in het Cosplay in Nederland-boek terecht komen!

Natuurlijk is de Dutch Comic Con ’16 niet compleet zonder celebs om handtekeningen aan te vragen, waaronder Stefanie 'Quiet' Joosten, Billy Dee Williams (Lando in Star Wars) en de man achter Star Wars-alien Greedo. Verder komen Fallout-fans ook aan hun trekken met een heuse Fallout-muur waar voor geposeerd kan worden. Misschien ga je dan ook wel naar huis met een toffe Fallout-prijs!

Bestel dus snel nog kaartjes voor Dutch Comic Con '16. De zaterdagkaarten zijn inmiddels uitverkocht dus wees er snel bij!

Dit artikel delen:

Lees meer

William Shatner-stem pack voor Elite Dangerous onthuld LostWinds en vervolg nu beschikbaar op Steam
0

Reacties op: Dutch Comic Con dit weekend staat vol met arcadekasten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.