Duke Nukem: Manhattan Project krijgt leeftijdskeuring in Australië | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder werd de game al gekeurd door het Korean Game Rating Board, die in Korea games van leeftijdskeuringen voorzien. Hierdoor werd het duidelijk dat de game naar Xbox Live Arcade komt, maar het is nog gi en naar de releasedatum. Dit verandert in principe niet door de keuring van het OFLC, maar feit is wel dat er nu twee onafhankelijke signalen zijn dat de game onderweg is.

Duke Nukem: Manhattan Project

Manhattan Project is een sidescrolling shooter-uitstapje in de Duke Nukem-reeks en kwam in 2002 uit voor PC. Hoofdrolspeler Duke Nukem neemt het op tegen 'Mech Morphix', een gekke wetenschapper die beesten muteert om zo Manhattan over te nemen. Hoewel er in Manhattan Project, net zoals in voorgaande delen van Duke Nukem gevochten kan worden tegen de 'Pig Cops', maken nieuwe vijanden als gemuteerde alligators hun opwachting.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou