In 1997 werd de game Duke Nukem Forever aangekondigd. Duke Nukem was al een cultheld geworden onder gamers, door het ultieme stereotype Amerikaanse karakter: gespierde man met zonnebril, grote wapens en halfnaakte vrouwen om zich heen. Velen stonden in 1997 dan ook te popelen om binnenkort een nieuw deeltje in deze reeks te verwelkomen. Het liep echter anders...

Zó anders, dat we nu niet weten hoe goed Duke Nukem Forever eruit ziet en de laatste jaren eigenlijk helemaal nooit echte informatie of beelden gezien hebben van de langst in ontwikkeling zijnde game ooit. Vandaag is er dan eindelijk weer iets te vertellen over deze game.

Best Buy meldt namelijk dat de game op 2 januari 2007 zal verschijnen. Er is verder geen officiële informatie naar buiten gekomen van ontwikkelaar of uitgever. Aangezien er vorig jaar ook al sprake was van een releasedatum, maar deze niet bleek te kloppen, nemen we het bericht met een korrel zout. Maar ach, wie weet kunnen we aan het begin van volgend jaar allemaal lekker gaan knallen in Duke Nukem Forever. Eén ding is zeker: de game zal verschijnen "when it's done". Update: Joe Siegler, staflid van de ontwikkelaar 3D Realms, heeft op de 3D Realms forums gereageerd op het nieuws. Volgens hem is deze datum, net als alle eerder genoemde data, niet kloppend. Als juist releasedatum geeft Joe Siegler "when it's done" aan. Helaas, geen Duke Nukem Forever dus begin volgend jaar. We hopen dat 3D Realms net zoveel moeite stopt in Duke Nukem Forever als in het zoeken naar nieuws op internet over deze titel. Met dank aan Guus_ voor het melden van de update.