Duitse advertentie maakt melding van Diablo 4

Duitse advertentie maakt melding van Diablo 4

Een advertentie in een magazine wijst er mogelijk op dat Diablo 4 binnenkort wordt onthuld.

In het Duitse magazine GameStar staat een advertentie, zo wordt gemeld op Reddit, voor een boek met concept art genaamd The Art of Diablo. Volgens de advertentie bevat het boek vijfhonderd verschillende tekeningen "van Diablo, Diablo 2, Diablo 3 en Diablo 4". Dat is opvallend, want Diablo 4 is nog nooit aan de buitenwereld getoond.

Het is niet voor het eerst dat er geruchten zijn rondom Diablo 4. Afgelopen juni meldde de Franse krant Le Monde dat Blizzard Diablo 4 toonde binnen de muren van de Franse afdeling van de ontwikkelaar.

Vorig jaar gingen er tevens geruchten dat Diablo 4 onthuld zou worden op Blizzcon. Dat gebeurde toen niet, en Blizzard liet achteraf weten dat dit ook nooit op de planning stond. Blizzcon wordt dit jaar op 1 en 2 november gehouden.

Media has no description
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

owyea, diablo 4 mobile :P Ik denk dat ze ook wel iets over de remaster van WC3 gaan laten weten op Blizzcon (want daar zijn ze ook al een poos mee bezig zeg)

0
test

Hoop dat dit waar is. Diablo vond ik vroeger altijd leuk. Helaas vind ik deel 3 niet zo heel bijzonder. Vond het toch niet echt meer diablo ofzo. Hopelijk maken ze 4 ook weer meer zoals deel 1 en 2.

0

Maar kun je ook uitleggen wat dat betekent? Want in mijn ogen is Diablo 3 akelig hetzelfde als Diablo 2... maar dan zo enorm gepolijst dat het saai begint te worden.

0
test

@gimbal2 Nou diablo 1 en 2 hadden bijna hetzelfde interface met health en mana. Diablo 3 had alleen the witch doctor maar mana en de rest wat anders. In diablo 1 en 2 vond ik ook heel je skill system en inventory beter bij het spel passen en makkelijker. Nog een puntje wat ik bij 3 minder vind is dat sommige gedeeltes er voor mij helemaal niet meer diablo achtig uitzien. Voor mij was diablo echt zo'n half verlaten dorp en dan de kerkers in. Bij diablo 3 is het ook zoveel gewoon boven de grond lopen. Bij diablo 2 was er ook wel meer bovengronds maar toch vond ik dit nog meer in de diablo stijl. Het verhaal vond ik ook maar vaag bij deel 3 was meer gewoon op dingen in hakken dan dat je echt een verhaal volgde voor mijn gevoel.

0

@gimbal2 Ondanks dat de games in hetzelfde genre liggen waren er voor mij grote verschillen. De loottables en items waren beter en leuker, de levels, sfeer, gore, donkerheid, graphics, bossruns en het meest nog wel de classes en abilities in vergelijking met 3. Inhoudelijk is het lastig uit te leggen. Ouder worden en dat het niet meer nieuw is heeft er ook mee te maken alleen vond ik D3 toch best wel de plank mis slaan als opvolger van de voorgaande delen ondanks dat het in principe een goede game was. Het idee komt bij me op dat Diablo en Diablo 2 gemaakt werden door mensen die het leuk vonden om deze game te maken waar Diablo 3 meer overkomt als een game die als opvolger werd uitgebracht en ondanks de proffs die bij Blizz werken op alle verschillende vlakken die nodig waren om deze game te maken toch de passie misten erbij omdat dit misschien niet hun kindje was.

0
test

@hubertje Ben het met je eens,3 was ook veel te druk en flashy.

0

@hubertje diablo 3 was men eerste die ik speelde...toch 2x gekocht ( ps3/ps4) en moet zeggen dat het een super spel was. (Voor de noobs onder diablo dan) Later dan toch 2 geprobeerd...maar persoonlijk vond ik het niks. Maar kan ook liggen omdat ik console gameplay gewent ben. Maar heb het negatieve richting D3 nooit echt kunnen begrijpen, maar zal wel aan mij ligge :p

0

@mephisto93 Denk als ik bij D3 was ingestapt dat ik er hetzelfde over zou hebben gedacht

0

Aanbevolen voor jou