Het is op zijn minst een opvallende keuze van Codemasters om haar nieuwste racegame DTM Race Driver enkel in DVD versie uit te brengen, althans dat meldt de duitse website Turtled. De kans dat ze zo veel potentiele klanten mislopen is vrij groot, maar een isotje maken van het spel is niet meer mogelijk, wat het illegaal kopieëren beperkt. En daar een DVD drive nog maar 2x zo duur is als een spel, is het msischien wel de aankoop waard mocht het een echte topper worden. En als de meerderheid van de gamers eenmaal een DVD drive heeft, dan zullen ook meer uitgevers deze stap nemen en zullen de illegale kopieën in ieder geval voor beperkte tijd verbannen zijn.Die 'Codemasters' haben mitgeteilt, dass 'DTM Race Driver' ausschliesslich auf DVD veröffentlicht wird. Dies betrifft sowohl die PC- als auch die PS2-Version.

'TOCA Race Driver' bietet aber nicht einfach nur neue Strecken und Autos, sondern verspricht zudem eine spannende Rahmenhandlung.

Der Spieler kann mit 42 detailgetreu nachgebildeten Tourenwagen (Mercedes CLK, Audi TT, Chevrolet Corvette Z06, etc.) auf 38 verschiedenen Strecken (Hockenheim, Magny Cours, Zandvoort, uvm.) um insgesamt 13 Meisterschaften kämpfen. Ein Karrieremodus wird ebenfalls implementiert. 'DTM Race Driver' wird voraussichtlich am 28. Juni 2002 erscheinen. DTM Race Driver, Pro Race Driver in Amerika, wordt verwacht op 28 Juni en wordt het eerste racespel met een echt verhaal erachter. Het hoopt niet alleen grafisch, maar ook qua toegankelijkheid en gameplay een nieuwe standaard te zetten voor de racegames. Lees hier wat meer over deze game.