Vandaag is de dag dat de Nintendo DSi wordt gelanceerd in Nederland en dus ook de nieuwe DSi Shop. Niet minder dan vijf nieuwe titels en één softwaretoepassing zijn direct te downloaden.

Dit is de eerste keer dat gamers met een Nintendo-handheld games via het internet kunnen downloaden. De DSi Shop is echter alleen te bereiken door middel van de nieuwe DSi. Gamers met een oude DS vissen dus achter het net.

De vijf nieuwe games zijn de volgende: Paper Plane, een spel waarbij je een papieren vliegtuigje door een doolhof moet loodsen. Pyoro, help het vogeltje Pyoro met het opvangen van fruit dat naar beneden valt. Art Style: Aquite, een minigame met in de hoofdrol een duiker die naar de bodem van de oceaan moet duiken. Art Style: Code, een minigame waarin je cijfers op de juiste plaats moet zetten. Tot slot WarioWare: Snapped!, een game die gebruik maakt van de camera en de speler opdrachten geeft die hij met zijn handen en gezicht moet uitvoeren. De softwaretoepassing bestaat uit een Nintendo DSi Browser die de gebruiker in staat stelt om met de DSi over het internet te surfen.

Snelle kopers ontvangen bovendien 1000 Nintendo DSi Points wanneer ze hun DSi de komende dagen aanmelden bij DSi Shop.