Drugs, volgens velen is het één van de dingen die onze maatschappij verpest. De developer VIS Entertainment is het hier roerend mee eens en besloot daarom tot het maken van een game waarin jij helpt met de 'War on Drugs', zoals dat zo mooi heet.

Het spel heet NARC, waarin jij Hitman (nee, niet die ) en Max Force speelt, die het opnemen tegen het drugs-kartel K.R.A.K. en de baas hiervan, Mr. Big. NARC is een remake van de Midway game uit 1988. Jij moet K.R.A.K. oprollen door onder andere de kleine man op de straat te ondervragen en eventueel aan te houden. Hierdoor zul je in aanzien stijgen en steeds dichter bij de top van het de organisatie komen. Natuurlijk zul je niet alleen maar hoeven praten met de mensen op de straat, je mag ze ook afschieten. Er zullen heel wat actiescénes in het spel zitten, met behoorlijk wat leuke 'gebruiksvoorwerpen' zoals bijlen, shotguns en revolvers. Ook zouden er behoorlijk wat subquests zijn, die voor de nodige afleiding moeten zorgen.

Worldwide "drug" locals. NARC's plot takes the player on an action adventure around the globe in pursuit of the evil drug baron, Mr. Big. Your hunt begins in the USA and continues through South America, Hong Kong, Eastern Europe and ultimately, Mr. Big's private island.

Stylized look. NARC captures the urban grittiness of reality while infusing it with an ultra-cool, hip attitude and style of the drug street culture.

Comprehensive, licensed "street" soundtrack. Tunes from the '60s, '70s, '80s, '90s and today reflect the grittiness and toughness of the drug-infested cities of NARC.

Dit belooft natuurlijk allemaal veel goeds, maar of het dat ook zal zijn, weet nog niemand. Vandaag zijn er weer een stuk of wat screenshots vrijgegeven, ditmaal van de PS2 versie. Het spel komt ook uit op de Xbox.Hier staat de rest van de screens.