Drie nieuwe Zelda-amiibo opgedoken op Bestbuy | Gamer.nl

Drie nieuwe Zelda-amiibo opgedoken op Bestbuy | Gamer.nl

Op Bestbuy zijn drie nieuwe amiibo opgedoken onder de noemer "Nintendo Switch amiibo". Aan de inmiddels verwijderde productcodes was te zien dat ze compatible zijn met The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

In principe zijn alle amiibo bruikbaar in de game, maar de Zelda-amiibo die nu beschikbaar zijn ontgrendelen armor en andere specifieke items voor Link in de game. Er wordt gespeculeerd dat de nieuwe amiibo wellicht armor vrijspelen uit Skyward Sword en de Fierce Deity armor uit Majora's Mask , die nu nog mi en in de game.

Verschillende spelers hebben de de twee armorsets al ontdekt in de broncode van Breath of the Wild. Via een eigen geprogrammeerde NFC-chip kunnen deze al worden vrijgespeeld.

De productpagina's zijn hier, hier en hier te vinden op de website van Bestbuy. Recent verschenen ook vier nieuwe amiibo onder de AA-code op Nintendo.com, wat inhoudt dat ze voor Super Smash Bros. bedoeld zijn. Er wordt gespeculeerd dat het hierbij gaat om Bayonetta, Corrin, Cloud of een andere amiibo.


Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou