Nieuws
amiibo zelda

Drie nieuwe Zelda-amiibo opgedoken op Bestbuy

Voegt Nintendo de twee ontbrekende armors sets toe?

Geschreven door Jacco Peek op
Op Bestbuy zijn drie nieuwe amiibo opgedoken onder de noemer "Nintendo Switch amiibo". Aan de inmiddels verwijderde productcodes was te zien dat ze compatible zijn met The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

In principe zijn alle amiibo bruikbaar in de game, maar de Zelda-amiibo die nu beschikbaar zijn ontgrendelen armor en andere specifieke items voor Link in de game. Er wordt gespeculeerd dat de nieuwe amiibo wellicht armor vrijspelen uit Skyward Sword en de Fierce Deity armor uit Majora's Mask , die nu nog missen in de game.

Verschillende spelers hebben de de twee armorsets al ontdekt in de broncode van Breath of the Wild. Via een eigen geprogrammeerde NFC-chip kunnen deze al worden vrijgespeeld.

De productpagina's zijn hier, hier en hier te vinden op de website van Bestbuy. Recent verschenen ook vier nieuwe amiibo onder de AA-code op Nintendo.com, wat inhoudt dat ze voor Super Smash Bros. bedoeld zijn. Er wordt gespeculeerd dat het hierbij gaat om Bayonetta, Corrin, Cloud of een andere amiibo.


Bron: VG247

Dit artikel delen:

Lees meer

Bioware zal representatie transgender-personage in Mass Effect aanpassen met update Activision wil Marvel nadoen met Call of Duty-filmuniversum
0

Reacties op: Drie nieuwe Zelda-amiibo opgedoken op Bestbuy

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.