Bethesda is er als een van de eerste bij om ons lekker te maken met hetgeen de toekomst op ons grafisch gebied te brengen heeft. The Elder Scrolls 4: Oblivion, de opvolger op het succesvolle Morrowind, is niet alleen een stuk mooier dan zijn voorloper, maar belooft ook op gebied van gameplay heel wat in petto te hebben.

Zo zal de speler zich minder hopeloos voelen in de uitgebreide spelwereld, die dit keer een stuk groter is dan in het vorige deel, omdat het altijd duidelijk waar je heen moet om vooruitgang te boeken. Ook hoef je niet meer zo vaak grote afstanden lopend te overbruggen, omdat er meer transportmiddelen zijn, waaronder paarden - iets wat fans van Daggerfall enigszins misten in Morrowind.

Hieronder vind je drie nieuwe screenshots van het spel die, hoewel reeds verschenen in magazines, er erg lekker uit zien. Volgens Bethesda mogen we onderstaande pracht eind dit jaar op ons scherm bewonderen. Wij kennen Bethesda, en denken dat het tegen het einde van dit decennium, bijna zo ver zal zijn!

Met dank aan awmvannierop voor het melden van dit nieuws.