Nieuws

Drie nieuwe helden komen naar Block N Load

Gratis met nieuwe update

Geschreven door Michel Musters op
Vanaf donderdag 1 oktober zijn er drie nieuwe helden voor de shooter Block N Load beschikbaar: Yury the Yeti, Kira-chan en Vander Graaf.

De drie personages komen mee met de grootste update voor de team-based online first-person shooter tot nu toe en komen naast de negen huidige helden te staan. Het drietal heeft nieuwe moves en nieuwe tactieken. 

“De trouwe Block N Load-community heeft vele maanden besteed aan onze huidige line-up van helden. Ze hebben miljoenen blokken gebouwd en vernietigd en we zijn erg blij met hun feedback, enthousiasme en ideeën. We zijn erg benieuwd om te zien wat ze vinden van Yury, Kira en Vander die vanaf volgende week donderdag in de game beschikbaar zijn”, aldus David Solari, vicepresident van Block N Load. “De toevoeging van nieuwe helden aan de huidige line-up is een van de grootste updates van Block N Load tot nu toe en we kijken er naar uit om alle informatie hierover te delen in de zeer nabije toekomst."

Bron: Block N Load

Dit artikel delen:

Lees meer

Battlefield: Hardline volgende maand gratis in EA Access Vault Warhammer: End Times – Vermintide 23 oktober uit op Steam
0

Reacties op: Drie nieuwe helden komen naar Block N Load

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.