Drie Mega Drive-games aan Nintendo Switch Online toegevoegd

Drie Mega Drive-games aan Nintendo Switch Online toegevoegd

Nintendo en Sega hebben drie nieuwe Mega Drive-spellen aan Nintendo Switch Online toegevoegd.

Het gaat om Earthworm Jim, Alisia Dragoon en Beyond Oasis. Eerstgenoemde is een welbekende platformer uit 1994 van Shiny Entertainment. Ook Alisia Dragoon is een platformer - een bescheiden culthit uit 1992. De actie-adventuregame Beyond Oasis kwam in de jaren 90 in Europa uit als The Story of Thor.

Mega Drive-games kunnen op de Nintendo Switch alleen gespeeld worden door lid te worden van Nintendo Switch Online en het uitbreidingspakket. Men krijgt dan ook toegang tot de Nintendo 64-app. De NES- en SNES-apps zijn beschikbaar voor alle Switch Online-leden.

Eerder deze week werd aangekondigd dat de klassieke Nintendo 64-shooter GoldenEye 007 ergens in de toekomst ook aan de N64-app wordt toegevoegd. De game krijgt daarbij online multiplayer. GoldenEye moet ook op Xbox Game Pass verschijnen, maar dan alleen met lokale multiplayer. Wel gaat het op Xbox om een grafisch verbeterde versie met een 4k-resolutie.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wie hier is oud genoeg om de EWJ cartoon te herinneren :P ?

0

@warcryptic Pff, broekies. Serie uit 1995... Wie is er oud genoeg om de release van de oorspronkelijke Transformers G1 tekenfilms te hebben meegemaakt? Ik :(

0
test

@gimbal2 Wie kent er nog Battle of the Planets? Ik :(

0

Aanbevolen voor jou