Nieuws
Dreams

Dreams krijgt mogelijk volledige release in februari

Op valentijnsdag

Geschreven door Dagmar De Groot op
Het Twitter-account van de webwinkel ShopTo heeft gisteren een afbeelding gedeeld waarin de releasedatum voor Dreams mogelijk wordt gedeeld.

De tweet gaf 14 februari 2020 als releasedatum aan is inmiddels alweer verwijderd. De bèta van Dreams lanceerde in december vorig jaar en de Early Access was vanaf april dit jaar beschikbaar, maar verder is nog niks bekendgemaakt over de daadwerkelijke lancering. Deze tweet is dus de eerste mogelijk aanwijzing dat de game binnenkort uit bèta gaat.

Dreams is een game die spelers de optie geeft om games te creëren voor anderen om te spelen. In Dreams besturen spelers een Imp, die wordt gebruikt om te communiceren met de wereld van de game. De Imp kan gepersonaliseerd worden en spelers kunnen de emotie van de Imp veranderen door te tekenen op het touchpad van de controller. De Imp heeft ook de mogelijkheid om andere personages over te nemen.

De levels in Dreams worden gescheiden in verschillende ‘dreams’ en die worden weer met elkaar verbonden door middel van een deur. De speler kan de games en puzzels oplossen met behulp van de Imp en de personages die deze Imp onder zijn of haar controle heeft, evenals verschillende objecten die verzameld worden in de verschillende dromen.

Dreams komt uit voor de PlayStation 4.

dreams

Dit artikel delen:

Lees meer

Fortnite klaagt tester aan voor Chapter 2-lek Live vanaf 19:00 uur: de Inside Xbox-stream
0

Reacties op: Dreams krijgt mogelijk volledige release in februari

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.