Drassige screenshots van RPG The Roots | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Tannhauser Gate, de ontwikkelaar van de MMORPG Mimesis Online, houdt de overvolle MMORPG-markt voor gezien en komt met een singleplayer RPG op de proppen. The Roots is de naam van deze ambitieuze titel die in het derde kwartaal van dit jaar door uitgever Cenega op de markt gebracht zal worden. Het spel belooft een uitgebreid verhaal met meerdere verhaallijnen die door elkaar lopen en een uitgebreide wereld, Lorath genaamd, verdeeld in 24 uitgestrekte regionen die de speler met z'n party mag verkennen. The player becomes involved in a mysterious world, which eventually develops into an adventure full of intrigue, unexpected events and sudden plot twists where an ancient evil has just started to awake.

Within the games` rich and dynamically interactive environment, interesting foreigners join our hero`s quest by adding power and strength through offering new weapons, intellect and tools.

In The Roots zal je op je pad zo'n 120 vriendelijke NPC's tegenkomen en zo'n 100 verschillende monsters en menselijke tegenstanders. Deze kan je onder andere met de 70 magische spreuken die tot je beschikking staan, naar een andere wereld helpen.

De product pagina van Cenega is geupdate met een aantal nieuwe screenshots die in een veel te hoge resolutie in een popup-venstertje zonder scrollbars verschijnen. Daarom heeft GamersHell ze ook in een wat beter bekijkbare resolutie voor je klaar staan. We zien vooral veel moerra en en een beetje vreemd uitziende orks, alsook lelijke jonge eendjes.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou