Dragon Ball Z: Kakarot verschijnt in 2023 op PS5 en Xbox Series

Dragon Ball Z: Kakarot verschijnt in 2023 op PS5 en Xbox Series

Dragon Ball Z: Kakarot komt in 2023 uit op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Dat hebben Bandai Namco en ontwikkelaar CyberConnect2 aangekondigd. Een precieze releasedatum is er nog niet. 

Ook werd een tweede seizoenspas onthuld, genaamd Additional Scenario: -Bardock- Alone Against Fate. Spelers kunnen hierin het verhaal uit de televisiespecial Bardock: Father of Goku ervaren en het onder andere opnemen tegen Frieza.

Dragon Ball Z: Kakarot verscheen in 2020 al op PlayStation 4, Xbox One en Steam en kwam daarna ook op Nintendo Switch uit. Het betreft een een actie-rpg waarin de Dragon Ball Z-wereld kan worden ontdekt vol met sidequests, npc's om tegen te praten en skills om te leren. Het spel bevat voornamelijk content uit de Dragonball Z-serie, maar er zijn ook nieuwe achtergrondverhalen te vinden in Dragon Ball Z: Kakarot.

Gamer.nl gaf een 5 aan de game: "Dragon Ball Z: Kakarot voelt als een Frankenstein-game. De ontwikkelaar heeft de gevechten uit eerdere games bovenop wat ruwe rpg-systemen geplakt, zonder na te denken over hoe goed alles bij elkaar past. Je liefde voor Dragon Ball moet wel héél onvoorwaardelijk zijn om je hier een weg door te slaan."

Dragon Ball Z: Kakarot
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor wordt gratis update

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ik heb me uitstekend vermaakt met de base game toen het uitkwam, al heb ik geen van de DLC gekocht omdat ik die te duur vond. Waarschijnlijk zal het Bardock verhaal ook wel zo duur worden. Misschien als de PS5 update er is dat ik er nog een keer doorheen ga.

0

Aanbevolen voor jou