Dragon Ball FighterZ komt naar PS5 en Xbox Series met rollback netcode

Dragon Ball FighterZ komt naar PS5 en Xbox Series met rollback netcode

Dragon Ball FighterZ is dit weekend voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S aangekondigd.

Dat hebben Bandai Namco en ontwikkelaar Arc System Works tijdens EVO 2022 gedaan. Een releasedatum voor de current gen-versie is er nog niet. Wel is bekendgemaakt dat het spel op PS5 en Xbox Series rollback netcode krijgt.

Rollback netcode is tegenwoordig een populair onderdeel van vechtgames. Met de techniek wordt vertraging tijdens het spelen (via de controller of via online) opgevangen doordat de game de spelers als door de computer bestuurde personages ziet. Daardoor voorspelt het spel correct wat de aankomende move wordt, waardoor vertraging zoveel mogelijk wordt vermeden.

Dragon Ball FighterZ is al verkrijgbaar op PS4, Xbox One, Nintendo Switch en Steam. Ook de pc-versie moet rollback netcode ontvangen middels een update.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan hem prima op Series X spelen. In dit geval zie ik niet echt het nut van een specifieke current gen versie gezien de originele nog perfect werkt.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Zover bekend komt rollback netcode niet naar de huidige versies (behalve op pc)

0
test

@Messtranor erg karig dat ze die rollbake mode niet als update uitbrengen. Ik zie niet waarom dat niet mogelijk zou zijn. Maar, geld.

0
test

[quote]Daardoor voorspelt het spel correct wat de aankomende move wordt[/quote] Iets te stellig neergezet, alsof er dan geen fout meer gemaakt kan worden in de voorspelling. En als het wel 100% foolproof is, wat is het nut nog van de 2e speler, kan je net zo goed tegen de computer zelf vechten

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou