Nieuws
Dragon Age: Dreadwolf

Dragon Age: Dreadwolf is intern van begin tot eind speelbaar

Het spel heeft de alfastatus bereikt

Geschreven door Michel Musters op
Bioware heeft laten weten dat hun nieuwe game Dragon Age: Dreadwolf intern van begin tot eind gespeeld kan worden.

Dat meldt general manager Gary McKay in een nieuwe blog op EA's website. "We kunnen de complete game ervaren, van de openingsscène van de eerste missie tot het einde. We kunnen alles zien, horen, voelen en spelen als één complete ervaring." De game heeft nu alfastatus bereikt.

Het team richt zich nu op het tempo van het spel en de verschillende relaties die spelers in de game krijgen met andere personages. Ook moet het verhaal één geheel worden. 

Verder worden er in het artikel meer details gegeven over een locatie in de game, de stad Minrathous. Dit is de hoofdstad van het Tevinter-koninkrijk en deze locatie werd in eerdere games al genoemd, maar in Dreadwolf kan het ook bezocht worden. "De stad draait om magie, en dat komt naar voren via diens visuele identiteit. Het is behoorlijk spectaculair in vergelijking meer eerdere steden uit Dragon Age."

McKay laat weten dat Bioware van plan is om transparant te blijven over de ontwikkeling van de nieuwe Dragon Age-game. Het bedrijf gaat in de toekomst dan ook meer updates delen.

In het artikel wordt ook kort melding gemaakt van de nieuwe Mass Effect-game die in ontwikkeling is. "Een team werkt hard aan een visie over de toekomst van een nieuwe singleplayer Mass Effect-game. We kijken er naar uit om volgende maand met onze fans N7 Day te vieren." Of dit een hint is naar een onthulling komende maand, is niet duidelijk.

Het was al enkele jaren bekend dat Bioware aan een nieuwe Dragon Age-game werkt, maar eerder dit jaar werd onthuld dat het spel Dragon Age: Dreadwolf gaat heten. Solas, de Dread Wolf, heeft een belangrijke rol in de game. In Inquisition kwam hij ook al voor. De game komt op een nog onbekende datum uit op pc, Xbox Series X en S en PlayStation 5.

Dit artikel delen:

Lees meer

Oprichters vertrekken bij Suicide Squad-studio Rocksteady Nieuwe game Hideo Kojima 'is als een nieuw medium'
1

Reacties op: Dragon Age: Dreadwolf is intern van begin tot eind speelbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Ziminar

    • 27 oktober 2022 10:08
    Maar vinden ze het ook leuk om te doen?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.