Downloadbare auto's Split/Second geven geen oneerlijk voordeel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel de downloadbare content auto's bevat die erg snel zijn en niet onderdoen voor de snelste auto's die speelbaar zijn in de game, is het niet zo dat men een oneerlijk voordeel krijgt. "In een racegame zitten natuurlijk auto's die met elkaar verschillen in snelheid en besturing. De downloadbare auto's zijn zeker geen langzame wagens", aldus Baynes. "We spenderen zoveel tijd aan het testen van de balans in de multiplayer, dat ik iedereen kan verzekeren dat de downloadbare content geen verandering brengt in deze balans."

De auto's in het Hyper Cars DLC pakket worden beschreven als "stoer" en zijn "ontzettend snel en zorgen voor een intense ervaring". De downloadbare content wordt gratis naar mensen gestuurd die de game bij de Engelse winkelketen Play reserveren. Het is nog niet bekend of en wanneer de DLC op Xbox Live en PlayStation Network verschijnt. Split/Second: Velocity wordt op 21 mei op PC, PlayStation 3 en Xbox 360 uitgebracht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou