Het is bekend wanneer deze herfst de update voor het Xbox 360-dashboard plaatsvindt. In het officiële Xbox Magazine staat dat deze update  zich op 4 december zal voltrekken. Daarbij is een nieuwe feature naar voren gekomen: het zal namelijk mogelijk zijn om originele Xbox-spellen te downloaden. 

Microsoft zal proberen zoveel mogelijk spellen beschikbaar te stellen te zijner tijd. Een aantal spellen die al vanaf 4 december te downloaden zijn, zijn de volgende: Halo, Fahrenheit, Fable, Crimson Skies: High Road to Revenge, Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex en Burnout 3. De kosten voor één spel zullen 1200 Microsoft Points bedragen.

Verder liet Microsof weten dat er met deze update geen Europese Video on Demand service zal komen. Met deze service kun je films downloaden en twee weken op je 360 laten staan, maar wanneer je begint te kijken zul je slechts één dag hebben om de film af te kijken.

Op de website Kotaku is wel te lezen dat Europa, met de Xbox 360 Dashboard update, Video Marketplace krijgt. Dit maakt het mogelijk, natuurlijk tegen betaling, om films en tv-series te downloaden. We zullen het op 4 december zien. Met dank aan ImagenedBug voor het melden van dit nieuws