Double Agent-modus voor CoD: Black Ops Cold War onthuld

Double Agent-modus voor CoD: Black Ops Cold War onthuld

Het vijfde seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War voegt een zogenaamde Double Agent-modus toe.

Het vijfde seizoen begint op 12 augustus. De Double Agent-modus is een partymodus voor tien spelers waarin een aantal spelers zogenaamde dubbelagenten zijn die iedereen moeten doden of explosieven af moeten laten gaan. Eén speler is de Investigator en zoekt naar hints wie de dubbelagenten zijn. Andere spelers werken als Operatives samen met hem of haar om de dubbelagenten uit te schakelen.

Gedurende het vijfde seizoen keert ook de klassieke Demolition-modus terug naar Black Ops Cold War. Verder worden de multiplayermaps Echelon (6v6), Showroom (2v2 en 3v3) en Slums (6v6) toegevoegd. Gedurende het seizoen komen er ook geüpdatete versies van Black Ops-maps Drive-In (6v6) en Zoo (6v6) beschikbaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb toch het idee dat zo'n modus altijd alleen echt werkt als je exclusief met een vriendgroep speelt. Heb Among Us ook wel is online met wildvreemden gespeeld, werkt gewoon voor geen meter omdat heel veel mensen gewoon maar wat lopen rond te klote.

0
test

@poklaan Mee eens liever met je vriendengroep knallen en chillen in de party dan ongemakkelijk met randoms. Helpt ook niet dat je van die Duitsers hebt die alleen maar kunnen schreeuwen tijdens zo n potjes :P

0

Aanbevolen voor jou