Nieuws
Dota 2

Speel binnenkort battle royale in Dota 2

Een cheesy gamemodus

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Binnenkort komt er een nieuwe gamemodus naar Dota 2 die veel lijkt op battle royale waarin kaas een belangrijke rol speelt.

Dat laten de makers weten op de Dota 2 website. 'Underhollow', zoals de modus heet, wordt in de aankondiging nooit 'battle royale' genoemd, maar de gelijkenis is treffend. Spelers worden in meerdere teams van drie verdeeld en het doel is om als laatste team over te blijven. Ook zijn er instortingen waardoor het speelveld steeds kleiner wordt. Tenslotte ontvangen de winnaars een wiel van "de meest zeldzame kaas" (rochefort) als beloning.

Underhollow is een ondergronds labyrint waarin spelers naast tegenstanders ook vallen, monsters en zelfs de eigenaar van de grot zelf, Roshan, tegen kunnen komen. Het zit dus vol met gevaren. Tenslotte krijgen de winnaars naast een kaaswiel ook Battle Points.

Dota 2

Er zijn ook andere toevoegingen aan Dota 2. Spelers bijvoorbeeld door potjes te winnen met specifieke helden exclusieve item sets en Battle Points verdienen. Uiteindelijk kunnen ze zelfs een Jade Baby Roshan krijgen.

Bovendien zijn er nieuwe sprays en een nieuwe gamemodus, 'Mutation'. Daarin worden er elke dag andere willekeurige aanpassingen aan de game gemaakt, maar zijn potjes verder normaal.

Ook kunnen spelers elkaar een Battle Point-fooi geven, bijvoorbeeld voor het maken van een goede play. Ten slotte zien de minions er tijdelijk uit als de monsters in Underhollow.

Dit artikel delen:

Lees meer

PES 2019 komt op 30 augustus uit Dit weekend is de 4e editie van Red Bull Strijders
0

Reacties op: Speel binnenkort battle royale in Dota 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.