Nieuws
Joker

Door Mark Hamill ingesproken Joker komt mogelijk naar Multiversus

Ingesproken dialogen zijn gevonden

Geschreven door Michel Musters op
Batman-schurk Joker - van stem voorzien door Mark Hamill - komt mogelijk als speelbaar personage naar Multiversus.

Twitter-gebruiker LaisulMV claimt een Announcer Pack voor de game te hebben gevonden waarin meerdere ingespoken dialogen staan van de Joker. Hij deelt de audiofiles in de onderstaande tweet. 

Het is nagenoeg zeker dat het om dialoog gaat dat is ingesproken door Mark Hamill, vooral bekend om zijn rol als Luke Skywalker in de Star Wars-films. Hij heeft sinds 1992 regelmatig de Joker in animatieseries en -films van een stem voorzien. Hamill heeft zelfs al eerder de stem van de Joker ingesproken in games, namelijk in de Arkham-spellen en in Lego DC Super-Villains. Vooralsnog is echter niets officieel bevestigd.

Sinds gisteravond is Rick, uit de tekenfilmserie Rick & Morty, beschikbaar als speelbaar personage in Multiversus. Verder moeten Stripe uit Gremlins en DC-held Black Adam nog worden toegevoegd. Uit een eerdere datamine kwamen ook al ongebruikte dialogen voor de personages Beetlejuice en de Wicked Witch uit The Wizard of Oz naar voren.

De free-to-play-game Multiversus kwam op 19 juli in Early Access uit en het eerste seizoen ging op 15 augustus van start. Mensen kunnen voor de game een gratis en betaalde Battle Pass binnenhalen, waarmee allerlei cosmetische items voor personages ontgrendeld kunnen worden.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar. De game is speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play.

Dit artikel delen:

Lees meer

Mogelijkheid van Nioh-games op Xbox-consoles is klein Nieuwe Far Cry 6-uitbreiding en Game of the Year-editie uitgelekt
1

Reacties op: Door Mark Hamill ingesproken Joker komt mogelijk naar Multiversus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Mmo-veteran

    • 28 september 2022 14:06
    Wel tof! Hoop dat ze ook wat meer toffe stages gaan maken want leuke characters is nice in zo'n game maar ik wil ook afwisselende stages. Ik vind de stages die er nu zijn erg saai.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.