Voor velen zal de handheld versie van de welbekende 3D-shooter Doom de ultieme rede zijn om een Gameboy Advance aan te schaffen.

Aangezien de game nu enkele dagen in de Amerikaanse winkels terug te vinden is, heeft IGN een review geschreven van de game, waarin ze ons precies vertellen wat de sterke en zwakke punten zijn. Het grootste nadeel is volgens de gamesite dat het een port is, en dat de mensen die het origineel hebben gespeeld het vrij snel voor gezien zullen houden.

Het grootste minpunt en pluspunt tegelijk komt van de multiplayer kant. Waar het geweldig zou zijn om met 3 maten te fraggen op zakformaat, komt er kritiek op de weinige informatie die je krijgt, en het is alleen te spelen via een multipak-linkoptie, waaroor alle deelnemers aan het fraggen de game zullen moeten kopen.It's definitely thrilling to see such a small system push a game only the big boys have been able to push -- Doom on the Game Boy Advance is excellent fun that's hurt only by its unestablished multiplayer mode and its overall been-there-done-that feeling. The game does have some holes that needed filling during development, but even so, it's an absolute keeper for your GBA library.

Wil je het hele verhaal lezen, en exact te weten komen of je de game nu moet gaan kopen of niet, klik je hier.