Donkey Kong Country keert deze winter terug | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Donkey Kong Country Returns is net als zijn voorgangers een side-scrolling platformer, waarin de apen Donkey en Diddy Kong opnieuw op avontuur gaan en bananen te verzamelen. In de getoonde trailer zien we de helden onder andere slingeren tu en lianen en zich via de kenmerkende kannonnen verplaatsen terwijl op de achtergrond gigantische pilaren instorten.

Hoewel de actie in Donkey Kong Country Returns zich afspeelt in een plat vlak, zijn de omgevingen wel in 3D vormgegeven. Dit gegeven wordt benadrukt wanneer tonnetjes Donkey Kong naar platformen in de achtergrond schieten, waarna de camera daar op inzoomt en de actie verdergaat. Donkey Kong Country Returns verschijnt deze winter op de Nintendo Wii.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou