Vrouwen, ze worden tegenwoordig gewoon toegelaten tot het leger. Ondanks een verkrachtinkje hier of een aantal ongewenste intimiteiten daar, zijn ze net als iedereen. In de Tweede Wereldoorlog was dit echter niet zo. Mannen vochten aan het front, vrouwen moesten zorgen dat de industrie bleef lopen. De mannen moesten tenslotte wel munitie hebben om de vijand mee om te leggen.

Natuurlijk waren er uitzonderingen, en deze bevonden zich vooral in het Verzet. Hier waren het niet de gezonde mannen die de baas waren, maar de oude mannen, jonge kinderen en vooral de vrouwen. Deze zijn tenslotte een stuk minder verdacht dan een potige kerel.

In het spel Sabotage speel jij één van deze vrouwen in het Verzet. Deze dame, Violet Summers, vecht voor de Briste geheime dienst in Polen, Duitsland en Frankrijk. Zij sneakt door deze landen, en met behulp van maar liefst 20 verschillende moves kan zij haar tegenstanders een kopje kleiner maken. Het spel wordt gespeeld in third-person view, ongeveer zoals bijvoorbeeld Splinter Cell. Ook zullen er behoorlijk wat puzzels aanwezig zijn in het spel, zoals het in de juiste verhoudingen mengen van chemicaliën.

Als het goed is, komt het spel aan het einde van dit jaar uit voor de PC. Bekijk ondertussen drie screenshots van het spel hieronder.