Dit zijn de PlayStation Plus- en Xbox Live Gold-games van augustus

Dit zijn de PlayStation Plus- en Xbox Live Gold-games van augustus

De PlayStation Plus- en Xbox Live Gold-games van augustus zijn bekendgemaakt.

Vanaf 3 augustus tot en met 5 september zijn de nieuwe PlayStation Plus-games te claimen. Het gaat ten eerste om Hunter's Arena: Legends, een multiplayergame waarin men het opneemt tegen elkaar en demonen. De PS5-versie van het spel is te claimen door PS5-spelers, terwijl mensen met een PlayStation 4 de PS4-versie kunnen binnenhalen. Verder zijn Tennis World Tour 2 en Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville te claimen in augustus. De PS Plus-games waren vorige week al uitgelekt, omdat Sony ze zelf op diens site toonde.

Wat Xbox Live Gold-games betreft, is de gehele maand augustus Darksiders 3 beschikbaar. In de actie-adventuregame besturen spelers Fury, één van de Four Horseman of the Apocalype, die jacht maakt op de Zeven Dodelijke Zonden. Van 16 tot en met 15 september is de platformer Yooka-Laylee beschikbaar. De Xbox 360-games Lost Planet 3 (1 tot en met 15 augustus) en Garou: Mark of the Wolves (16 tot en met 31 augustus) zijn ook op Xbox One te claimen.

PlayStation Plus
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

kijk eens, dat zijn weer mooie gratis titels. voor de xbox deze keer iets beter dan de PS in mijn mening, maar beide hebben voor verschillende mensen wat wils :D

0

Aanbevolen voor jou