Discovery Tour voor Assassin's Creed Valhalla komt in oktober uit

Discovery Tour voor Assassin's Creed Valhalla komt in oktober uit

Het gratis Discovery Tour: Viking Age voor Assassin's Creed Valhalla is vanaf 19 oktober beschikbaar.

Net als in voorgaande AC-games kunnen spelers in de Discovery Tour heel de wereld afspeuren en informatie over de setting en geschiedenis vergaren. Daarbij zijn er geen gevechten. Spelers besturing in de Viking Age Discovery Tour echter verschillende personages waarmee ze diverse missies klaren, waarmee de ervaring anders is dan in vorige games.

Er komt ook een standalone versie van de Viking Age Discovery Tour uit. Deze gaat 19,99 euro kosten en komt op dezelfde dag uit op pc via Ubisoft Connect en Epic Games Store. De standalone versie verschijnt begin 2022 ook op PS5, PS4, Xbox-consoles, Stadia en Luna.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

in de subtitel wordt de verkeerde maand benoemd.

0
test

@ProZ4c D'oh! Aangepast

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Ik ben nog met de game zelf bezig. Uit de beschrijving in het nieuwsbericht wordt het mij niet duidelijk wat er precies de bedoeling is in deze dlc. Jij lijkt mij bij uitstek de man om te vragen; Wat is precies de bedoeling en hoe speelt dit? Weet jij dat?

0
test

@Derper Het is puur voor educatie dus in deze modus word je niet gestoord door quests en combat en je hebt dan bijvoorbeeld verschillende tours die je vanalles leren over de tijd van de Vikingen, historische plaatsen etc.

0
test

@Derper Het is een virtueel museum over de plaats en tijdperk van de game. Deze tours zijn wat mij betreft de beste toevoegingen geweest aan de AC serie.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou