Nieuws
Disco Elysium

Disco Elysium komt op 30 maart naar PlayStation-consoles

Zes andere indiegames voor PS4 en PS5 aangekondigd

Geschreven door Michel Musters op
De geprezen rpg Disco Elysium komt op 30 maart uit op PlayStation 4 en PlayStation 5.

Dat werd gisteren tijdens een PlayStation Indie-showcase aangekondigd. Het gaat om 'The Final Cut'-versie van de game, waar nieuwe quests en volledige ingesproken stemmen in zitten. Deze vesie komt op 30 maart ook uit op pc en Mac. Het spel moet op een onbekende latere datum ook naar Switch en Xbox-consoles komen.

Tijdens de PlayStation Indie-showcase werd er aandacht aan zes andere indiespellen besteed. Zo komt deze lente de puzzelachtige spionagegame Operation: Tango naar PS4 en PS5 en komt rond dezelfde periode ook de top-down adventuregame Chicory: A Colorful Tale naar beide systemen.

Verder verschijnt deze zomer het unieke spel Nour: Play With Your Food op PlayStation 5, waarin gamers met voedsel spelen. De surreële adventuregame Where the Heart Leads verschijnt op 13 juli op PS4 en PS5. Dan zijn er nog de 3D-puzzelgame Puzzling Places (winter 2021, PlayStation VR) en de physics-puzzelgame Heavenly Bodies (ergens dit jaar op PS4 en PS5).

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe GTA Online-update geeft consolespelers crashes Investeerdersgroep boos over fikse bonus van Activision-CEO Bobby Kotick
2

Reacties op: Disco Elysium komt op 30 maart naar PlayStation-consoles

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Ruygy

  • 18 maart 2021 18:51
  Disco Elysium is erg goed! Heb hem alleen weggelegd omdat het net een boek is… alleen maar lezen lezen en lezen…Nu hij volledig gesproken is ga ik er zeker voor!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Witty1889

  • 19 maart 2021 13:53
  Kom maar door met die lappen tekst! Ik heb niks om hem op te draaien behalve mn Playstation, zit hier echt al maanden om te springen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.