Disco Elysium komt op 30 maart naar PlayStation-consoles

Disco Elysium komt op 30 maart naar PlayStation-consoles

De geprezen rpg Disco Elysium komt op 30 maart uit op PlayStation 4 en PlayStation 5.

Dat werd gisteren tijdens een PlayStation Indie-showcase aangekondigd. Het gaat om 'The Final Cut'-versie van de game, waar nieuwe quests en volledige ingesproken stemmen in zitten. Deze vesie komt op 30 maart ook uit op pc en Mac. Het spel moet op een onbekende latere datum ook naar Switch en Xbox-consoles komen.

Tijdens de PlayStation Indie-showcase werd er aandacht aan zes andere indiespellen besteed. Zo komt deze lente de puzzelachtige spionagegame Operation: Tango naar PS4 en PS5 en komt rond dezelfde periode ook de top-down adventuregame Chicory: A Colorful Tale naar beide systemen.

Verder verschijnt deze zomer het unieke spel Nour: Play With Your Food op PlayStation 5, waarin gamers met voedsel spelen. De surreële adventuregame Where the Heart Leads verschijnt op 13 juli op PS4 en PS5. Dan zijn er nog de 3D-puzzelgame Puzzling Places (winter 2021, PlayStation VR) en de physics-puzzelgame Heavenly Bodies (ergens dit jaar op PS4 en PS5).

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Disco Elysium is erg goed! Heb hem alleen weggelegd omdat het net een boek is... alleen maar lezen lezen en lezen...Nu hij volledig gesproken is ga ik er zeker voor!

0

Kom maar door met die lappen tekst! Ik heb niks om hem op te draaien behalve mn Playstation, zit hier echt al maanden om te springen.

0

Aanbevolen voor jou