Directeur Starbreeze Studios blij met annulering project | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder werd bekend dat er een game gebaseerd op de Bourne-films geannuleerd was, die ontwikkeling was  bij Starbreeze. De directeur van Starbreeze Studios meldt nu dat hij het niet erg vindt dat het project geannuleerd is. "Ook al is één van onze twee projecten geannuleerd, we zitten sterk in het zadel", aldus Johan Kristian on. Hij geeft aan dat de studio veel geld in het andere project heeft gestoken en dat er geen ontslagen hebben plaatsgevonden als gevolg van de annulering.

"Het annuleren van een project kan best pijnlijk zijn, maar we zijn blij met hoe de zaken zijn verlopen", zegt Kristian on. "Ik denk dat de gameindustrie de weg opgaat van minder projecten, maar grotere budgetten."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou